+36306294560 hello@eszoveg.hu

Vélemények, referenciák

” Marinával való közös munkánkat az elmúlt évek során a kreativitás, újszerű nézőpontok megtalálása, gyors és hatékony megvalósítása jellemezte. Sokoldalú, több területen szerzett tapasztalatai és maximalizmusa minőségi munkát eredményez. „ 

Kállay-Nagy Anita – SandyLand tulajdonosa

 „Együttműködésünk akkor kezdődött, amikor egy véletlenszerű, rövid beszélgetés közben Marina, a társaság többi tagjának beszélgetése mellett megírta a webáruházunk bemutatkozó szövegét. Nekünk ez napok alatt sem sikerült volna ilyen jól, pedig évek óta ismerjük a célközönséget. Ezt követően saját ötlete alapján írt egy rövid tanulmányt, amely pár hét alatt 450 feliratkozót hozott a hírleveleinkre. Vásárlóink száma folyamatosan nőtt, a befektetett pénz, idő és energia sokszorosan megtérült.”

Konter Zoltán – Játékfa tulajdonosa

„Ha egyetlen szóval kellene jellemezni Marinával való közös munkánkat, akkor elsőként a harmónia szó jutna az eszembe. Kellemes, őszinte személyisége mellett hozzáállásában mindig megoldásorientált, szemléletét tekintve nyitott bármilyen, akár a mainstream -től eltérő lehetőségekre is. Ennek köszönhetően a közös munka kevésbé érződik munkának, inkább egyfajta élménnyé válik. Ezen túlmenően sikereiben nem kevés szerepe van a kiemelkedően magas munkabírásának, mely rendkívüli precizitással párosul. Ritkán találkozok olyan személyekkel, akikben ezen értékek egyszerre találhatóak meg.”

Nagy Viktor E.V.

„Már az első találkozónknál nagyon kedves személyiséget ismertem meg Marinában. Kisugárzása és segítőkészsége bizalmat szavazott. Teljes mértékben megbíztam a tanácsaiban, és a munkája minőségében. Nagyon profi, átlátható, lényegre törő lett a projekt, amit készített nekem. Csak megköszönni tudom a sok segítségét.”

Lukács-Vanek Petra – Banki tanácsadó

Ügyfeleim közül néhány:

SandyLand - Az üvegbe zárt világ
Játékfa - óvodai felszerelések
Hajteremtő - hajhullás elleni szerek
Harmónia Panzió - szállás Sárospatak
IQfactory
Praktikák otthon