+36306294560 hello@eszoveg.hu
Nagy Marina szövegíró - Minőségi szövegírás - Rólad

Te (rólad)

Amennyiben érdekel az egyedi szövegírás, mielőtt megkeresel, olvasd el az alábbi pár sort. (Amely az életed több területén is hasznos lehet.)

Majd tedd fel kérlek magadnak az általam célirányosan megfogalmazott kérdéseket, így mindkettőnknek több ideje marad a hatékony közös munkára.

Talán ismered a történetet a királynőről, aki tanácsadót keres és két férfi közül kell választania. Egyikük magasan képzett, minden tudása rendelkezésre áll a feladat teljesítéséhez. A másik kevesebb informális tudással rendelkezik, de megdicséri a királynő ruháját.

Szerinted a királynő kit választott?

Helyesen gondoltad, ha szerinted a második férfit.

Miért?

Mert pozitív érzelmeket váltott ki.

Egy megfelelő öltöny stílust ad egy férfinak, ami eszköz egy tárgyaláson, érzelmeket vált ki. A viselőjének magabiztosságot adhat, a partnernek a megbízhatóság érzését közvetítheti.

A feltételes módot szándékosan alkalmaztam. Ugyanis, ha nincs mögötte semmilyen szaktudás, tapasztalat, fejlődni akarás, akkor ezt a legdrágább öltöny sem pótolhatja. Ezért kérlek:

– ne keress, ha szeretnéd, hogy cikket írjak neked arról, mennyire pontosan betartod a határidőket, ha a valóságban ez nem így történik, mert hosszú távon mindkettőnk részéről csalódás lesz az együttműködés.

– ne keress, ha még nincs időd arra, hogy meghatározd a céljaidat, az elvárásaidat és kijelöljük a hozzá vezető utat, feladatokat, a hatékony együttműködés feltételeit, amelynek egyik alapja az egyedi szövegírás.

Te azonban azért olvasod még mindig a soraimat, mert van már annyi tudásod, tapasztalatod, hogy szeretnél fejlődést a vállalkozásodban, feladataidban és megszületett benned a felismerés, hogy szükséged van olyan minőségi tartalmakra, melyekkel ezt elérheted.

Bátran keress, ha a következő kérdések közül bármelyikre is igennel válaszolsz vagy újabb kérdések merülnek fel benned:

  • Szeretnék olyan szövegeket, amelyekben nincs helyesírási hiba, mert ezzel a profizmusomat és a megbízhatóságomat folyamatosan ingyen „reklámozom”? (hidd el ez nem ritka, egy időben szándékosan gyűjtöttem ezeket és komoly cégek weboldalán is akadt gyakran több helyesírási, mondatszerkesztési hiba is)
  • Egyedi, minőségi és hiteles tartalommal tölteném meg a weboldalamat, webáruházamat? (hiszen többek között ez juttat előre a keresőben)
  • Fontosnak tartom a mennyiséget is, ami nem zárja ki a minőséget, azonban biztosítja az ügyfeleim, vásárlóim számára a témában való elmélyülést, érzelmi kötődést?
  • Felismertem, hogy nem tudok vagy nem szeretnék mindent egyedül megoldani, ezért elfogadom a segítséget és megteremtem a munka és a magánélet közti egyensúlyt, ami a hosszútávú sikeres fejlődéshez szükséges?
  • Őszintén kommunikálom a stílust, értékrendet, amit képviselek? (mert így tudunk hatékonyan együttműködni)
  • Értem vagy szeretném megérteni és hasznosítani a komplexitásban rejlő erőt, potenciált? (ha van egy jó terméked, szolgáltatásod, az nagyon fontos, de nem elegendő, célszerű hatékony szövegekkel bemutatni a célközönségnek, ha szeretnéd eladni)
  • Szimpatikusnak, hasznosnak találtam a honlapon található információkat?
  • Szeretnék időt, pénzt és energiát szánni a vállalkozásom fejlesztésére?

Amennyiben van olyan kérdés, amelyre igennel válaszoltál, esetleg további kérdések fogalmazódtak meg benned, élj az ingyenes 20 perces konzultáció lehetőségével, előre egyeztetett időpontban.

Haladsz vagy halogatsz?

Ha haladni szeretnél, hívj vagy írj most!

+36306294560

hello@eszoveg.hu